EN
TAXI
MENU
+31 43 260 66 66
Een fijne reis is een feestje.

5-sterren taxibedrijf in Maastricht, Zuid-Limburg

Bij Taxi Service Maastricht kunt u rekenen op een 5-sterren taxi service en onze chauffeur zal ervoor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Onze taxi's zijn representatief, veilig en comfortabel, zodat u kunt rekenen op een aangename en zorgeloze rit naar uw bestemming.

De chauffeur zorgt ervoor dat hij op tijd klaar staat met de taxi om u naar uw bestemming te rijden. Betalen is heel eenvoudig. Zo kunt u op meerdere manieren betalen in de taxi, waaronder met creditcard.

Bij Taxi Service Maastricht kunt u 24/7 rekenen op vervoer op maat tegen scherpe tarieven. Zo kunt u naast een taxi Maastricht ook bij ons terecht voor zakelijk vervoer, groepsvervoer, horecavervoer, evenementen, touringcars en uiteraard luchthavenvervoer.

Zakelijk vervoer

Wilt u ongestoord kunnen werken, terwijl onze gecertificeerde directiechauffeurs met jarenlange ervaring u naar een congres, hotel of afspraak rijden? Boek dan een zakelijke taxi voor uzelf en uw zakelijke relaties van andere bedrijven.

Groepsvervoer

Wilt u een taxi Maastricht, in de regio Limburg of verder weg reserveren voor meerdere personen? Bestel dan een taxibusje of touringcar voor groepsvervoer. Onze taxibusjes bieden voldoende ruimte voor comfortabel en veilig vervoer voor meerdere personen.

Horecavervoer

Zin in een avondje stappen in de regio Maastricht? Reserveer dan een taxi Maastricht, zodat u kunt rekenen op veilig vervoer in een comfortabele taxi. Wij kunnen u met de taxi naar de leukste uitgaansgelegenheden in Maastricht en Zuid-Limburg brengen en halen.

Evenementen

Staat er een evenement festival, bedrijfsfeest van uw bedrijf of een familiefeest gepland en wilt u gebruik maken van een taxi of meerdere taxi's in het geval van grotere groepen? Onze chauffeurs zorgen ervoor dat het vervoer van u en uw gasten soepel zal verlopen .

Pendeldienst naar de luchthaven

Wanneer u een taxi naar het vliegveld wilt bestellen om zorgeloos aan uw zakenreis of vakantie te beginnen dan kunt u gebruik maken van ons luchthavenvervoer. Wij zorgen ervoor dat u na een comfortabele rit in de taxi ruim op tijd aankomt bij het vliegveld.

Touringcars

Wilt u op reis gaan met vrienden familie of collega's buiten de regio? Wij kunnen u naar elke plek vervoeren in  Nederland, België, Duitsland of elders in Europa. In plaats van een gewone taxi zorgen wij ervoor dat jullie vervoerd worden in een luxe touringcar.

Vragen? Neem contact met ons op:

Avenue Ceramique 221A,
6221 KX Maastricht, Nederland
+31 43 260 6666
info@taxiservicemaastricht.nl